Розкішне мандаринове морозиво за 20 хвилин – актуально в будь-який час року

Серед безлічі різноманітних домашніх рецептів – цей вирізняється своєю простотою, швидкістю і доступністю. Смак морозива дуже приємний, текстура ніжна. Не потрібно нічого варити, а продукти недорогі.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • 250-300 грам мандаринів;
  • Одна банка цільного згущеного молока;
  • 400 грам 20% сметани.

Покроковий процес приготування:

Всі продукти є, починаємо готувати.

Очищаємо шкірку з мандаринів і подрібнюємо часточки за допомогою блендера, потім протираємо через сито, щоб позбутися від дрібних плівок, а якщо лінь, можна цього і не робити.

Викладаємо в чашу блендера сметану і виливаємо банку згущеного молока, змішуємо до однорідності.

Потім додаємо мандаринову м’якоть і ще раз все змішуємо до однорідної консистенції.

Можна це зробити і міксером на малих і середніх оборотах.

Морозиво майже готове. Перекладаємо в зручні мисочки, а краще використовувати харчовий контейнер з кришкою. Ставимо його в морозилку.

Прийдеться через годину дістати його і перемішати звичайною ложкою, потім повторити ще один або два рази з періодичністю 40-45 хвилин. Таким чином зберігається повітряна, ніжна текстура морозива і не буде утворюватися крига.

Через кілька годин морозиво готове до вживання.

Я зробила ввечері, два рази потім перемішала і залишила в морозилці на ніч. На наступний день із задоволенням ласували смачним десертом.

Готуйте і повірте, частування буде приємним!

Не вдається скопіювати.