Салат «Вірний чоловік». Просто не встоїть жоден чоловік

Дуже ситний салат з грибами, свининою, морквою і часником. Пікантний смак, запаморочливий аромат, апетитний зовнішній вигляд – це саме цей салатик. Дуже добре підходить для будь-якого святкового столу.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • свинина вирізка, печериці та морква по 500 г;
  • цибуля, 200 г;
  • майонез, близько 140 г;
  • сіль, перець, спеції, зелень;
  • часник, 6 зубчиків;
  • червоний гострий перець, паприка;
  • оцет 9%, 2.5 ст.л;
  • олія, 80 мл;
  • коріандр;
  • цукор, 1.5 ч.л.

Процес приготування

Печериці краще вибирайте коричневі – вони мають більш яскравий смак. М’ясо можна брати будь-яке.

Моркву тремо на тертці для корейської моркви.

Розігріваємо олію.

У морква видавлюємо часник, додаємо сіль і цукор, оцет, всі інші спеції. Все це викладаємо на часник і заливаємо розпеченою олією.

Порада: часник і спеції, викладайте на моркву в одному місці і туди виливайте олію. Таким чином, ви розкриєте всі аромати і смаку часнику і спецій.

Перемішуємо салат. Якщо є можливість, моркву краще зробити за ніч, до готування салату, щоб вона добре промаринувалося.

Гриби ріжемо шматочками і обсмажуємо на сухій сковороді і смажимо до випаровування рідини.

Додаємо цибулю, порізану тонкими чверть кільцями і обсмажуємо, вливши трохи масла, солимо і перчимо. Охолоджуємо.

М’ясо ріжемо невеликими шматочками і обсмажуємо на рослинним олії, в кінці солимо і перчимо, викладаємо на паперовий рушник, щоб видалити надлишки олії.

Змішуємо всі продукти, додаємо зелень, заправляємо майонезом і подаємо до столу. Можна поставити в холодильник щоб охолодити.

В принципі, салат годі й заправляти майонезом, досить тієї олії, що присутній в продуктах. Тому спробуйте без соусу, може вам сподобається.