Рулет з курячої грудки з беконом і печерицями — страва гідна ресторану!
Просто хітова закуска!
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media
Інгредієнти:
- куряче філе — 800-1000 грамів
- печериці — 300-400 грамів
- тертий сир — 200-250 грамів
- бекон — 200-250 грамів (смужками)
- цибуля — 1 головка
- часник — 2-3 зубчики
- паприка — 3 столові ложки
- оливкова олія — 4 столові ложки
- мелений часник — 1 чайна ложка
- сіль — за смаком
- жовток — 1 штука
Приготування:
- Нарізаємо гриби і цибулю дрібно.
- Обсмажуємо цибулю на розпеченій сковороді близько хвилини.
- Потім додаємо гриби, солимо, перемішуємо і смажимо близько 5 хвилин.
- Змішуємо окремо паприку, мелений часник і сіль, потім додаємо оливкову олію і подрібнений часник, перемішуємо.
- Куряче філе відбиваємо з двох сторін.
- Обвалюємо куряче філе в підготовленому маринаді і викладаємо на плівку, розстелену на столі. Формуємо з філе прямокутник.
- Посипаємо зверху тертим сиром, викладаємо грибну начинку і посипаємо ще сиром.
- Звертаємо за допомогою плівки м’ясо з начинкою в рулет, злегка підкручуючи плівку з кінців так, щоб рулет ущільнився.
- Знову розстеляємо харчову плівку і викладаємо на неї пласт з бекону. Викладаємо бекон в два ряди по 8 шматочків в кожному. У центр беконового прямокутника кладемо рулет, потім обережно знімаємо з нього плівку і обертаємо, за допомогою плівки, рулет в бекон спочатку з одного боку, а потім з іншого.
- Викладаємо готовий рулет у форму, змащену олією, і знімаємо обережно плівку. Змащуємо рулет жовтком і випікаємо при 180 С протягом 35-40 хвилин.
Смачного!