Риба по-індійськи – просто готується і дуже смачно
Простий рецепт дуже смачної і соковитої риби. На підготовку йде близько 20 хвилин, подаємо гарячою, хоча і в холодному вигляді дуже смачно, тому можна подавати у вигляді холодної закуски.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- минтай або інша риба, 1 шт;
- лимонний сік;
- сіль, перець за смаком;
- олія соняшникова, 60 мл;
- оцет 9%, 1 ч.л;
- спеції за смаком.
Процес приготування риби
Спеції для риби можна брати будь-які на свій смак.
Руби очищаємо від всього зайвого, відокремлюємо від кісток і ріжемо порційними шматками.
Поливаємо філе соком лимона, скроплюємо рослинним олією і посипаємо різними приправами для риби, сіллю і перцем.
Додаємо оцет і перемішуємо. Залишаємо маринуватися на 20 хвилин, іноді перемішуючи.
У сковорідку виливаємо маринад від риби, розігріваємо.
Обсмажуємо рибу на невеликому вогні до золотистої скоринки.
Порада: сильно засмажувати не потрібно, страва втратить свою соковитість і буде пересушена.
При подачі можна посипати посіченим кропом і зеленою цибулею. Дуже добре поєднується з рибою соус зі сметани і гірчиці, можна додати зубок часнику і кріп.