Салат «Лисяча шубка» – такий смачний, що готую на кожне свято

Пропоную ще один цікавий салат в вашу скарбничку рецептів. Цей салат складається з простих і недорогих продуктів. Відмінно підійде на будь-яке свято і на кожен день.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • Морква – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Картопля – 1 шт.
  • Філе оселедця – 200 г
  • Печериці – 200 г
  • Майонез – 60 г
  • Олія соняшникова – 2 ст. л.
  • Сіль за смаком

Покроковий процес приготування:

Відварюю картоплю до готовності. Очищаю від шкірки і натираю на великій тертці.

Печериці і ріпчасту цибулю очищаю, мию водою і нарізаю дрібно. Тушу в невеликій кількості олії до м’якості.

Моркву очищаю, мию водою і натираю на грубій тертці, в ідеалі використовувати терку для корейської моркви. Тушу до м’якості з невеликою кількістю води і соняшникової олії. Чи не засмажується.

Філе оселедця нарізаю невеликими кубиками. Можна використовувати копчену скумбрію, з нею салат виходить також дуже смачним і незвичайним.

Всі інгредієнти укладаю шарами гіркою в наступній послідовності: оселедець – картопля – шампіньйони з цибулею – морква. Кожен шар промазують майонезом і додаю сіль. Не солю тільки оселедець зі зрозумілих причин. Моркву покриваю майонезом невеликими смужками.