Салат “Венеція”: смачна закуска за кілька хвилин

Цей салат можна приготувати за кілька хвилин. Ситна закуска, яскрава і дуже смачна. Готується неймовірно швидко. Адже для нього вам знадобляться продукти, які не потрібно попередньо відварювати. Погодьтеся, що це значно економить час.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Необхідні продукти

  • свіжа морква — 300 г;
  • свіжий огірок — 200 г;
  • напівкопчена ковбаса — 200 г;
  • сир твердий — 200 г;
  • консервована кукурудза — 200 г;
  • майонез;
  • сіль, перець — за смаком.

Починаємо приготування

  1. Моркву очищаємо і натираємо на тертці, як для моркви по-корейськи. Так само робимо зі свіжим огірком. Терті овочі перекладаємо в миску.
  2. На великій тертці натираємо сир і додаємо до решти продуктів.
  3. Ковбасу нарізаємо смужками, а потім соломкою. Перекладаємо в миску.
  4. До овочів додаємо кукурудзу, сіль і перець за смаком, перемішуємо.
  5. Заправляємо салат майонезом, знову перемішуємо і можна подавати до столу. Порада: можна використовувати домашній майонез, тоді ваша страва набуде зовсім іншого смаку.