Сало в духовці, смачніше м’яса – покроковий рецепт
Хочу запропонувати вам цікавий рецепт сала, запеченого у фользі. Сало виходить надзвичайно смачним, шалено ароматним, м’яким, з хрусткою шкіркою.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя
Необхідні продукти:
- Підчеревина – 1,5 кг (черевна частина)
- Часник – 1 головка
- Лавровий лист мелений – 1/4 чайної ложки
- Сіль – 1,5 чайні ложки
- Суміш перців – 1,5 чайні ложки
- Вода – 3 чайні ложки
Покроковий процес приготування:
Духовку розігріти на 200 градусів.
1. З’єднати спеції, видавлений часник (за смаком), 3 ч.л. води.

2. У підчеревині зробити проколи з боків і зверху. Отриманою сумішшю заповнити проколи і потім натерти всю підчеревину з усіх боків. Промаринувати від години до доби.

3. Підчеревину загорнути у фольгу, відправити в дека, запікати протягом години, півтори.

Ось, яка ароматна смакота у нас вийшла. Смачного!
