Шалено смачні лінивчики за 10 хвилин

Відмінна закуска за цим рецептом виходить дуже швидко: буквально за 10 хвилин.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Лінивчики з грибами і ковбасою неймовірно смачні і дуже ароматні. Можна назвати їх ледачими пиріжками, можна швидкою гарячою піцою: суть не в цьому. Головне, що блюдо неймовірно смачне, красиве і дуже швидке в приготуванні. Відмінний варіант для сніданку або швидкого перекушування.

Склад продуктів

  • 150 грам грибів;
  • 150 грам копченої ковбаси;
  • одна головка ріпчастої цибулі;
  • одне куряче яйце;
  • одна бульба картоплі;
  • 50 грам твердого сиру;
  • соняшникова рафінована олія для обсмажування;
  • сіль і чорний мелений перець – за смаком;
  • батон білого хліба (у мене йде півтора).

Покроковий процес приготування

Свіжі гриби промиваємо, очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками. Перекладаємо в миску, в якій і будемо з’єднувати начинку.

Ковбасу (я використовувала напівкопчену, але можна абсолютно будь-яку: варену, сосиски, сардельки) також нарізаємо невеликим кубиком і з’єднуємо з грибами.

Бульбу картоплі очищаємо від шкірки, промиваємо і натираємо на крупній тертці.

Перекладаємо в миску до решти продуктів.

Також на тертці натираємо твердий сир.

Головку ріпчастої цибулі очищаємо від лушпиння і дуже дрібно нарізаємо (можна натерти на тертці).

Додаємо в миску з продуктами свіже куряче яйце, солимо і перчимо до смаку.

Батон можна використовувати вже нарізаний або нарізати самостійно на шматочки товщиною приблизно один сантиметр.

На підготовлені шматочки батона кладемо з одного боку начинку, розмазує її.

У сковороді дуже добре розігріваємо олію, викладаємо шматочки хліба змащеній стороною вниз.

Обсмажуємо хліб з одного боку і відразу виймаємо на блюдо.

Смачного.