Швидке яблучне печиво: м’яке, ніжне і тане в роті
Печиво готується просто, виходить багато і ви можете не переживати про те, що діти залишаться голодними.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- борошно, 1 – 2 склянки;
- яблука, 1 – 2 шт;
- цукор, 0,5 склянки;
- яйце, 1 шт;
- масло вершкове, 50 г;
- ванільний цукор і кориця на смак;
- сіль дрібка;
- розпушувач, 1 ч.л.
Процес приготування
Розм’якшуємо вершкове масло при кімнатній температурі і збиваємо з сіллю і цукром до пишності.
Додаємо яйце і збиваємо до повної однорідності і легкості.
Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо, всипаємо в масу, додаємо корицю і ванілін, вимішуємо.
Яблуко ріжемо дрібними шматочками, змішуємо з тістом.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо ложкою тісто у вигляді печеньок.
Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо близько 15 хвилин до золотистого відтінку.
За смаком посипаємо пудрою.
Порада: за смаком в печиво додайте горішки або родзинки. Також яблука ви можете замінити твердими сортами груші.