Швидке яблучне печиво. Один з найпростіших і швидких рецептів
Це печиво точно вам сподобається. Один з найпростіших і швидких рецептів ніжного і м’якого, дуже ароматного печива.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- яйце, 1 шт;
- цукор, 80 г;
- борошно, 170 г;
- вершкове масло, 100 г;
- розпушувач, 1 ч.л;
- сіль дрібка;
- яблука, 270 г;
- кориця або ванілін за смаком.
Процес приготування яблучного печива
Заздалегідь виймаємо з холодильника вершкове масло або дуже якісний маргарин.
Перетираємо масло з цукром, ваніліном, сіллю і корицею. Всі ароматні добавки беріть за смаком і бажанням.
Вбиваємо в масу яйце і перемішуємо.
Додаємо просіяне борошно з розпушувачем і вимішуємо тісто.
Яблука чистимо від шкірки і ріжемо дрібними шматочками або натираємо на грубій терці.
Яблучну масу додаємо в тісто і перемішуємо.
Деко застеляємо пергаментом і столовою ложкою викладаємо тісто на деякій відстані між печивом.
Випікаємо від 15 до 20 хвилин при 200 градусах. Дивіться по своїй духовці, щоб печиво стало рум’яним.
Остигле ароматне і м’яке печиво можна посипати цукровою пудрою.
Якщо любите горіхи, тоді за 5 хвилин до закінчення випічки, посипаємо печиво цукром, змішаним з подрібненими грецькими горіхами або арахісом.