Скумбрія запечена в рукаві і смачний обід готовий
Скумбрія запечена в рукаві виходить ніжною, соковитою, з прекрасною цитрусовою ноткою. Спробуйте приготувати рибу за цим рецептом і ваші рідні будуть просити приготувати її знову.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя
Необхідні продукти:
- Скумбрія – 2 шт.
- Кетчуп – 2 ст.л.
- Майонез – 2 ст.л.
- Цибуля – 1 шт.
- Пів лимона
- Чорний перець (мелений) і сіль – за смаком
Покроковий процес приготування:
1) У свіжомороженої скумбрії видаліть плавники і голову. Наріжте порційними шматочками, видаліть нутрощі і добре промийте рибу.
2) В миску з рибою додайте кетчуп, майонез, сік половини лимона, сіль і перець за смаком. Акуратно все перемішайте. Залиште рибу на півгодини замаринуватися.
3) Цибулю наріжте півкільцями.
4) У рукав для запікання викладіть нарізану цибулю на неї мариновану рибу. Рукав для запікання зав’яжіть з двох сторін.
5) Розігрійте духовку до 180 градусів. Відправте страву запікатися на 40 хвилин. За 10 хвилин до готовності розріжте рукав і відправити назад в духовку. Смачного!