Скумбрія запечена в рукаві і смачний обід готовий

Скумбрія запечена в рукаві виходить ніжною, соковитою, з прекрасною цитрусовою ноткою. Спробуйте приготувати рибу за цим рецептом і ваші рідні будуть просити приготувати її знову.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Необхідні продукти:

  • Скумбрія – 2 шт.
  • Кетчуп – 2 ст.л.
  • Майонез – 2 ст.л.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Пів лимона
  • Чорний перець (мелений) і сіль – за смаком

Покроковий процес приготування:

1) У свіжомороженої скумбрії видаліть плавники і голову. Наріжте порційними шматочками, видаліть нутрощі і добре промийте рибу.

2) В миску з рибою додайте кетчуп, майонез, сік половини лимона, сіль і перець за смаком. Акуратно все перемішайте. Залиште рибу на півгодини замаринуватися.

3) Цибулю наріжте півкільцями.

4) У рукав для запікання викладіть нарізану цибулю на неї мариновану рибу. Рукав для запікання зав’яжіть з двох сторін.

5) Розігрійте духовку до 180 градусів. Відправте страву запікатися на 40 хвилин. За 10 хвилин до готовності розріжте рукав і відправити назад в духовку. Смачного!

Не вдається скопіювати.