Смачна картопля під “шубою”
Простий і класний спосіб приготувати картоплю під шубою в духовці зі свининою. Відмінне блюдо як на кожен день, так і на святковий стіл хочемо запропонувати вам на замітку.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наука і правда
Для приготування знадобиться:
- картопля – 1 кг;
- цибуля ріпчаста – 2 шт;
- фарш м’ясний – 700 гр;
- помідори – 3 шт;
- сир твердий – 200 гр;
- майонез – 500 гр;
- сіль, перець за смаком.
Приготування
Нарізати картоплю кільцями, цибулю півкільцями, додати майонезу трохи, посолити, поперчити і все перемішати.
Потім в сковороді скласти 1 шар картопля, 2 шар фарш, змастити майонезом, помідори порізати кільцями і скласти третій шар, змастити майонезом.
Поставити в розігріту духовку на 30 – 40 хвилин. За 10 хвилин до закінчення посипати тертим сиром.