Чудови рецепт смачного рулетика із курочки за простим рецептом

Приготувати справжній курячий рулет смачніше, ніж із магазину, зовсім не складно. Потрібна курка і бажання.

Нам потрібно:

  • філе курки – 700-750 гр.
  • желатин – 30 грн.
  • паприка мелена солодка – 1-2 ч. л.
  • часник – за бажанням
  • чорний перець
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Філе курки добре вимити, обсушити та нарізати кубиками. В окремому посуді змішати желатин, паприку та чорний перець. Куряче філе посолити та додати спеції. Добре перемішати.

Перекласти філе у рукав чи пакет для запікання. Можна загорнути у фольгу. Рулет запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 45 хвилин.

Готовий рулет, дістати із духовки, розрізати рукав для запікання. Дати охолонути до кімнатної температури. Потім прибрати у холодильник на 1-2 години.

Готовий рулет нарізати на порційні шматочки та можна подавати до столу.

Не вдається скопіювати.