Смачні та гостренькі огірки по-корейски. Їх завжди з’їдають першими
Ця страва дуже сподобається тим, хто полюбляє корейську кухню. Пропонуємо приготувати дуже смачні та гостренькі огірки по – корейські. Смакувати ними можна, як закуску. Їхній чудовий смак не залишить вас байдужими.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена
Для приготування вам знадобиться:
- Огірки свіжі – 0,5 кг.;
- Морква свіжа -1 шт.;
- Часник – 3 зубки;
- Цибуля зелена – 50 грамів;
- Олія рафінована – 50 мл.;
- Паприка – 1 ст. л.;
- Оцет – 1 ст. л.;
- Соєвий соус – 2 ст. л.;
- Сіль;
- Перець.
Спосіб приготування:
Помийте огірки, відріжте краї. Поділіть огірки навпіл та наріжте соломкою.
Цибулю наріжте смужками такої ж довжини, як огірки.
Моркву натріть на терці для корейської моркви.
Часник подрібніть.
Покладіть всі овочі в миску та перемішайте.
Візьміть сотейник, налийте олію, додайте спеції, перемішайте. Вилийте в овочі та перемішайте.
Додайте соєвий соус та оцет. Спеції додайте за бажанням.
Залишіть настоюватися 2 години.
Приємного апетиту!