Смачні та гостренькі огірки по-корейски. Їх завжди з’їдають першими

Ця страва дуже сподобається тим, хто полюбляє корейську кухню. Пропонуємо приготувати дуже смачні та гостренькі огірки по – корейські. Смакувати ними можна, як закуску. Їхній чудовий смак не залишить вас байдужими.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена

Для приготування вам знадобиться:

  • Огірки свіжі – 0,5 кг.;
  • Морква свіжа -1 шт.;
  • Часник – 3 зубки;
  • Цибуля зелена – 50 грамів;
  • Олія рафінована – 50 мл.;
  • Паприка – 1 ст. л.;
  • Оцет – 1 ст. л.;
  • Соєвий соус – 2 ст. л.;
  • Сіль;
  • Перець.

Спосіб приготування:

Помийте огірки, відріжте краї. Поділіть огірки навпіл та наріжте соломкою.

Цибулю наріжте смужками такої ж довжини, як огірки.

Моркву натріть на терці для корейської моркви.

Часник подрібніть.

Покладіть всі овочі в миску та перемішайте.

Візьміть сотейник, налийте олію, додайте спеції, перемішайте. Вилийте в овочі та перемішайте.

Додайте соєвий соус та оцет. Спеції додайте за бажанням.

Залишіть настоюватися 2 години.

Приємного апетиту!