Смачний банановий заварний крем

Представляємо вашій увазі рецепт смачного крему, від якого будуть всі взахваті.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Крем можна використовувати для наповнення кошиків, еклерів і трубочок, а також для змащування коржів різних тортів. Він ароматний, ніжний і дивовижно смачний. Його навіть можна подати в якості самостійного десерту. Рекомендую всім спробувати таку смакоту. Зберігайте рецепт, готуйте і насолоджуйтеся.

Необхідні інгредієнти

  • 4 жовтки
  • 200 гр цукрового піску
  • 50 гр борошна
  • 2 банана
  • 500 мл молока

Як приготувати заварний крем

В першу чергу в сотейник вливаємо молоко і ставимо на вогонь. Нам потрібно довести його до кипіння.

Тепер в окрему ємність відправляємо жовтки і додаємо цукровий пісок.

Використовуючи міксер, збиваємо все до світлої маси.

Потім просіваємо сюди борошно і добре перемішуємо.

Після закінчення потрібного часу знімаємо молоко з вогню і невелику кількість переливаємо в підготовлену масу. Добре все перемішуємо.

Після чого переливаємо все в сотейник з молоком, що залишилося і ставимо на мінімальний вогонь.

Постійно помішуючи, доводимо до загустіння. Часу на цей процес вам знадобиться небагато: 3-4 хвилини.

Очищаємо банани і нарізаємо невеликими шматочками. Потім перекладаємо в миску блендера і збиваємо до однорідного пюре.

Після чого відправляємо цю масу в крем і добре перемішуємо. Проварюємо його ще пару хвилин і знімаємо з вогню.

Залишаємо його остигати і використовуємо за призначенням.