Смачний і легкий салатик «Червоне море». Рецепт не новий, але актуальний адже зараз сезон солодкого перцю та соковитих томатів. Тому смак салату – ідеальний

Готуючи святковий стіл, завжди хочеться чогось новенького. Цей салат – чудова знахідка до столу.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Українці Сьогодні

Смачний і легкий салатик «Червоне море». Рецепт не новий, але для мене актуальний адже зараз сезон солодкого перцю та соковитих томатів. Тому смак салату ідеальний.

Необхідні інгредієнти:

  • Перець болгарський (червоний м’ясистий) – 2 шт.
  • Помідори – 3-4 шт.
  • Сир твердий – 150 г.
  • Крабові палички – 200 г.
  • Майонез – 200 г.
  • Часник – 2-3 зубці.
  • Сіль, перець (чорний мелений) – до смаку.

Покроковий рецепт приготування:

Перець очистити від плодоніжки та насіння, помідори краще взяти сорту «сливка» – вони більш тверді та м’ясисті.

Усі складники нарізаємо соломкою, додаємо майонез, часник, сіль та перець до смаку, все розмішати і одразу подавати до столу.

Прикрасити за бажанням.

Дехто каже, що крабові палички можна замінити курячим філе і теж виходить дуже смачно. Ну що ж, пробуйте! Готуйте і смакуйте!

Рецепт – Оля Михайлюк.

Фото – Оля Михайлюк.

Смачного вам!