Смачний яблучний пиріг, який багато господинь готують на Яблучний Спас

Пропонуємо приготувати дуже смачний яблучний пиріг, до Яблучного Спасу. Він буде танути в роті та порадує всю вашу родину своїм смаком.

Про пише Мій Світ, за матеріалами Merezha Life

Вам знадобиться:

  • Яйця – 3 шт.;
  • Цукор – 200 гр.;
  • Сир – 200 гр.;
  • Вершкове масло – 150 гр.;
  • Розпушувач для тіста – 2 чайні ложки;
  • Борошно – 230 гр.;
  • Родзинки – 100 гр.;
  • Натуральний мед;
  • Яблука – 4 шт.

Як зробити:

Візьміть миску та збийте яйця з цукром.

Додайте розм’якшене масло та сир.

З’єднайте розпушувач з борошном та поступово додайте у миску. Замісіть тісто.

Додайте родзинки. Перемішайте.

Перекладіть тісто у форму для випікання.

Наріжте яблука невеликим кубиком. Перед цим очистіть їх та зніміть шкірку. Яблука покладіть на тісто.

Випікайте пиріг пів години при температурі 180 градусів. Повинна утворитись золотава скоринка.

Перед подачею, коли пиріг охолоне – полийте його медом.

Приємного чаювання!