Смачний яблучний пиріг за 20 хвилин

Пиріг готується всього 20 хвилин, а ось насолоджуватися ним можна дуже довго. Ніжна і смачна яблучна випічка подарує гарний настрій на цілий день! Ідеальний пиріг для чаювання. До речі, міксер вам не знадобиться.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Продукти, які потрібні:

  • Цукор – 150 г;
  • Яйця – п’ять штук;
  • Цукор ванільний – 15 г (можна замінити корицею);
  • Сіль – одна дрібка;
  • Масло вершкове – 100 г;
  • Пекарський порошок – 10 г;
  • Сметана – три стол. ложки;
  • Борошно – один стакан;
  • Яблука – чотири штуки.

Починаємо готувати яблучний пиріг

Яйця розбиваємо в глибоку ємність, всипаємо цукор, додаємо дрібку солі. Тільки злегка збиваємо.

Розтоплюємо масло і вливаємо в яєчну суміш. Кладемо сметану і мішаємо.

Далі всипаємо ванільний цукор, пекарський порошок.

Останнім додаємо борошно і вимішуємо тісто.

З яблук зрізаємо шкірку і кладемо в тісто. Акуратно мішаємо.

Перекладаємо тісто в форму.

Розміщуємо пиріг в духовку на 20 хвилин. Випікати слід при 180 °. Смачного!