Соковиті котлети в хрусткій паніровці з незвичайною начинкою

Незвичайні котлети з чудовим смаком — це така страва, яку просто неможливо описати словами.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.

Ніжні та соковиті котлети в хрусткій паніровці дарують справжню насолоду. Весь секрет у дивовижній начинці з сиру і крабових паличок.

Курячий фарш просочується соками, тому котлети виходять неповторними: обов’язково приготуйте і спробуйте. Впевнені, що у вашій родині їх полюблять і діти, і дорослі.

Склад продуктів

  • 0,5 кг м’ясного фаршу (з курки або індички);
  • спеції — за смаком;
  • одна столова ложка сметани;
  • одне куряче яйце;
  • панірувальні сухарі.

Начинка

  • 50 грамів вершкового масла;
  • 50 грамів твердого сиру;
  • 100 грамів крабових паличок (або крабового м’яса).

Незвичайні котлети з чудовим смаком: покроковий процес приготування

  1. Самостійно приготований фарш (це 50% успіху) викладаємо в миску, додаємо сіль, чорний мелений перець і спеції за смаком.
  2. Туди ж відправляємо сметану, вбиваємо куряче яйце. Руками ретельно вимішуємо фарш, щоб він став більш щільним (можна трохи відбити).
  3. Робимо начинку: вершкове масло необхідно розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі.
  4. Твердий сир і крабові палички (можна використовувати крабове м’ясо) натираємо на дрібній тертці.
  5. В окремому посуді змішуємо остигле масло, твердий сир і крабові палички, перемішуємо.
  6. Беремо по одній чайній ложці начинки, формуємо кульки, викладаємо їх на дошку. Відправляємо на одну годину в морозильну камеру.
  7. Потім починаємо формувати котлети. Змочуємо руки в холодній воді, беремо м’ясний фарш, відбиваємо його руками робимо коржик.
  8. Всередину кожної заготовки кладемо заморожену начинку, защипуємо краї.
  9. Обвалюємо котлети в панірувальних сухарях.
  10. На добре розігріту сковороду наливаємо рослинну олію, викладаємо котлети.
  11. Обсмажуємо з двох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки. Накривати сковороду кришкою не потрібно.

Незвичайні котлети з чудовим смаком подаємо на стіл або як самостійну закуску, або з будь-яким гарніром. Така краса і на святковому столі буде до місця: порадуйте гостей цікавим варіантом приготування класичної страви.

Приємного апетиту та удачі в кулінарній справі.