Соковиті курячі котлетки з кабачком! Натираємо, перемішуємо, смажимо
Поєднання м’ясного фаршу з кабачком виходить дуже соковитим і м’яким, котлетки можна подавати з різними гарнірами і салатами.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- курячий фарш – 700 г;
- кабачки – 300 г;
- цибуля – 2 шт;
- жовтки – 2 шт;
- майонез або сметана – 2 ст.л;
- гірчиця – 1 ст.л;
- сіль, перець, спеції, зелень;
- борошно – 1\2 склянки;
- олія соняшникова – 4 ст.л.
Процес приготування курячих котлет
Кабачки тремо на тертці, віджимаємо від рідини, солимо і залишаємо ще на 10 хвилин і повторно віджимаємо.
Цибулю подрібнюємо за допомогою блендера, разом з кабачком додаємо в фарш, перемішуємо.
Додаємо ще за смаком сіль, перець, жовтки, гірчицю і сметану або майонез, добре вимішуємо.
Накриваємо ємність з фаршем і ставимо її в холодильник на 40 хвилин.
У тарілку насипаємо борошно і формуємо котлети, обвалюємо у борошні.
Обсмажуємо котлети на розігрітій олії з двох боків до рум’яної скоринки.
Подаємо котлети з різних гарнірами, салатами з овочів, соусами з сметани і гірчиці або зі сметани і подрібнених часнику і зелені.