Соковиті курячі котлетки з кабачком! Натираємо, перемішуємо, смажимо

Поєднання м’ясного фаршу з кабачком виходить дуже соковитим і м’яким, котлетки можна подавати з різними гарнірами і салатами.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • курячий фарш – 700 г;
  • кабачки – 300 г;
  • цибуля – 2 шт;
  • жовтки – 2 шт;
  • майонез або сметана – 2 ст.л;
  • гірчиця – 1 ст.л;
  • сіль, перець, спеції, зелень;
  • борошно – 1\2 склянки;
  • олія соняшникова – 4 ст.л.

Процес приготування курячих котлет

Кабачки тремо на тертці, віджимаємо від рідини, солимо і залишаємо ще на 10 хвилин і повторно віджимаємо.

Цибулю подрібнюємо за допомогою блендера, разом з кабачком додаємо в фарш, перемішуємо.

Додаємо ще за смаком сіль, перець, жовтки, гірчицю і сметану або майонез, добре вимішуємо.

Накриваємо ємність з фаршем і ставимо її в холодильник на 40 хвилин.

У тарілку насипаємо борошно і формуємо котлети, обвалюємо у борошні.

Обсмажуємо котлети на розігрітій олії з двох боків до рум’яної скоринки.

Подаємо котлети з різних гарнірами, салатами з овочів, соусами з сметани і гірчиці або зі сметани і подрібнених часнику і зелені.

Не вдається скопіювати.