Солоні огірки натираю на тертці, додаю шпроти і отримую цікаві закусочні бутерброди
Сьогодні хочу поділитися з вами оригінальною і дуже простою у приготуванні закускою з солоних огірків. Адже зима пройшла, а огірки залишилися, так як у мене їх їсти вже ніхто не хоче, я готую з них смачну закуску, яка з’їдається просто миттєво.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- Солоні огірки – 5 шт.
- Часник – 2 зубчики.
- Ріпчаста цибуля – 1 шт.
- Соняшникова олія – 100 мл.
- Суміш перців – 1/2 ч.л.
- Багет – 1 шт.
- Шпроти – 1 банка.
Покроковий процес приготування:
1. Солоні огірки (я взяла 5 штук) натираємо на грубій терці, добре їх віджимаю від розсолу і перекладаємо в глибоку тарілку.
2. Додаємо до огірків часник натертий на дрібній тертці і все ретельно перемішуємо.
3. На розпечену сковорідку виливаємо 100 мл олії, додаємо дрібно порізану цибулю і обсмажуємо її до золотистого кольору.
4. Потім додаємо солоні огірки з часником і обсмажуємо ще хвилини три на слабкому вогні. Отриману суміш перекладаємо в тарілку додаємо спеції на ваш смак (у мене просто суміш перців) і перемішуємо.
5. Багет нарізаємо скибочками завтовшки 1,5-2 см і обсмажуємо на сухій сковорідці по одній хвилині з кожної сторони.
6. На підсмажений багет рівним шаром наносимо підготовлену намазку з підсмажених огірків, а зверху викладаємо шпроти по одній рибці (я брала великі шпроти).
7. Прикрашаємо наші закусочні бутерброди зеленню і подаємо до столу.