Спробувала на ювілеї відбивні “Пташине молоко” і відразу зберегла собі рецепт
Сьогодні представляю вашій увазі рецепт смачних відбивних “Пташине молоко”. Нещодавно була на ювілеї у знайомої і там подавали відбивні, які всім дуже сподобалися, все випрошували рецепт, і я не виняток, без рецепта звичайно ж не пішла.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- М’ясо філе (будь-яке) – 1 кг
- Сіль – 1 ч. ложка
- Консервовані ананаси – 1 банка
- Сир – 100-120 гр
- Перець – за смаком
Для заливки:
- Сметана – 2 ст. ложки
- Яйце – 1 шт.
- Борошно – 1 ст. ложка (з невеликою гіркою)
- Сироп від ананасів – 2 ст. ложки
- Сіль за смаком
Покроковий процес приготування:
М’ясо можна брати будь-який, у мене була в холодильнику куряча грудка, гострим ножем акуратно нарізала поздовжніми пластами, відбила злегка молотком, посолила, поперчила, виклала на деко, зверху м’ясо злегка присипала борошном. Розрізала ананаси на тоненькі шматочки і поклала на м’ясо зверху по кілька штук.
Головний секрет соковитості таких відбивних полягає в заливці. Відправляю в миску всі необхідні інгредієнти для заливки.
Добре перемішую віночком до однорідної консистенції, заливка виходить рідкувата, так і повинно бути в процесі приготування все увійде в норму, частина вбереться в м’ясо, а частина випарується.
Розподіляю підготовлену заливку рівномірно по всьому м’ясу.
Посипаю зверху сиром, попередньо натертим на дрібній тертці. У нас всі люблять коли сиру багато, тому посипаю від душі, не шкодуючи.
Відправляю в розігріту духовку і готую 20-25 хвилин при t 200.
Відбивні виходять дуже смачні, дуже соковиті і ніжні, з ароматною рум’яною скоринкою, прямо тануть у роті.