Спробувала на ювілеї відбивні “Пташине молоко” і відразу зберегла собі рецепт

Сьогодні представляю вашій увазі рецепт смачних відбивних “Пташине молоко”. Нещодавно була на ювілеї у знайомої і там подавали відбивні, які всім дуже сподобалися, все випрошували рецепт, і я не виняток, без рецепта звичайно ж не пішла.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • М’ясо філе (будь-яке) – 1 кг
  • Сіль – 1 ч. ложка
  • Консервовані ананаси – 1 банка
  • Сир – 100-120 гр
  • Перець – за смаком

Для заливки:

  • Сметана – 2 ст. ложки
  • Яйце – 1 шт.
  • Борошно – 1 ст. ложка (з невеликою гіркою)
  • Сироп від ананасів – 2 ст. ложки
  • Сіль за смаком

Покроковий процес приготування:

М’ясо можна брати будь-який, у мене була в холодильнику куряча грудка, гострим ножем акуратно нарізала поздовжніми пластами, відбила злегка молотком, посолила, поперчила, виклала на деко, зверху м’ясо злегка присипала борошном. Розрізала ананаси на тоненькі шматочки і поклала на м’ясо зверху по кілька штук.

Головний секрет соковитості таких відбивних полягає в заливці. Відправляю в миску всі необхідні інгредієнти для заливки.

Добре перемішую віночком до однорідної консистенції, заливка виходить рідкувата, так і повинно бути в процесі приготування все увійде в норму, частина вбереться в м’ясо, а частина випарується.

Спробувала на ювілеї відбивні "Пташине молоко" і відразу зберегла собі рецепт

Розподіляю підготовлену заливку рівномірно по всьому м’ясу.

Спробувала на ювілеї відбивні "Пташине молоко" і відразу зберегла собі рецепт

Посипаю зверху сиром, попередньо натертим на дрібній тертці. У нас всі люблять коли сиру багато, тому посипаю від душі, не шкодуючи.

Спробувала на ювілеї відбивні "Пташине молоко" і відразу зберегла собі рецепт

Відправляю в розігріту духовку і готую 20-25 хвилин при t 200.

Спробувала на ювілеї відбивні "Пташине молоко" і відразу зберегла собі рецепт

Відбивні виходять дуже смачні, дуже соковиті і ніжні, з ароматною рум’яною скоринкою, прямо тануть у роті.