Стала по-новому готувати млинці. Змінила в рецепті порядок інгредієнтів, і змінився результат
Два моїх секрети, завдяки яким виходять ідеальні млинці. У мене на каналі багато рецептів млинців, і здається, я знайшла свій ідеальний. Ну ось, правда, млинці виходять просто супер – тоненькі, з дірочками і дуже смачні.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Отже, розповідаю, як я їх готую.
Інгредієнти:
- кефір
- молоко
- яйця
- борошно
- цукор
- сіль
- сода
- олія соняшникова
У інгредієнтах немає нічого особливого. Вся фішка не в них, а в тому як і в якій послідовності додавати.
Секрет перший
Він полягає в кефірі. Його потрібно обов’язково нагріти. Раніше я замішувала млинцеве тісто на холодному кефірі. А тепер тільки на теплом. Нагріваю до такого стану, коли вже починає трохи пар підніматися і відділятися сироватка. Як тільки бачу по краях з’являється сироватку – відразу знімаю з плити.
Отже, нагріваю 1 літр кефіру, додаю 2 столові ложки цукру, 1 неповну чайну ложку солі, пів чайної ложки соди і розмішую. Кефір почне збільшуватися в об’ємі, пінитися – з холодним кефіром результат не такий.
Секрет другий
Він полягає в порядку інгредієнтів. Якщо раніше наступний інгредієнт у мене були яйця, то тепер борошно. Додаю його на око, кладу стільки, щоб вийшло густе тісто, як на оладки.
І ось тепер яйця – 3 шт. Розмішую, додаю холодне молоко, щоб вийшла рідка консистенція, трохи олії і можна пекти млинці. Сама не розумію, як це працює, але ось саме такий порядок робить млинці просто ідеальними. І вони відрізняються від інших. Це не тільки моя думка, а думка всієї родини.
Здавалося б нічого особливого, інгредієнти все ті ж. АЛЕ! Запевняю вас, млинці приготовані саме так, виходять просто ідеальні.
Я подаю їх зі згущеним молоком або варенням. Зараз їмо в основному просто з полуницею, протертою з цукром. Приємного апетиту, друзі!