Страва, яка “не приїдається” ніколи. Ділюся рецептом маринованого перцю

Те що я роблю з перцем переверне Вашу свідомість!

Про це пише Мій Світ, за матеіралами Мандаринка

Необхідні продукти:

  • Солодкий перець – 550 гр.
  • Соєвий соус – 100 мл.
  • Гострий перець – 7-10 кілець.
  • Часник – 5 зубчиків.
  • Чорний перець горошком – 10 шт.
  • Оцет 9% – 30 мл.
  • Цукор – 50 гр.
  • Соняшникова олія – 50 мл.

Покроковий процес приготування:

1. Болгарський перець розрізаємо вздовж навпіл і видаляємо плодоніжки і все насіння. Робимо надрізи на перці, обмежувачем нам буде служити паличка від ролів.

Страва, яка "не приїдається" ніколи. Ділюся рецептом маринованого перцю

2. Перекладаємо перець в глибоку тарілку і посипаємо сіллю.

3. Гострий перець нарізаємо кільцями. Кількість гострого перцю беріть на свій смак.

Страва, яка "не приїдається" ніколи. Ділюся рецептом маринованого перцю

4. Зубчики часнику нарізаємо пластинами.

5. На розігріту сковорідку вливаємо олію, додаємо гострий перець, часник і чорний перець горошком. Перемішуємо і обсмажуємо протягом 2 хвилин.

6. Потім вливаємо 100 мл. соєвого соусу, 30 мл. оцту 9%, додаємо 50 гр. цукру. Перемішуємо і тримаємо на вогні протягом однієї хвилини. Потім включаємо газ і даємо маринаду охолонути.

Страва, яка "не приїдається" ніколи. Ділюся рецептом маринованого перцю

7. Беремо глибоку тарілку і намагаємося викласти перець щільно один до одного. Заливаємо остиглим маринадом і даємо промаринуватися добу.

Страва, яка "не приїдається" ніколи. Ділюся рецептом маринованого перцю

Перець замаринувався, вийшов дуже смачним і в міру гострим.

Страва, яка "не приїдається" ніколи. Ділюся рецептом маринованого перцю

Зараз покажу як я люблю його їсти. Для цього хліб намазую сиром, зверху викладаю маринований перець і посипаю кунжутом. Виходить ну дуже смачно.

Страва, яка "не приїдається" ніколи. Ділюся рецептом маринованого перцю

Так само такий маринований перець можна подавати до столу як закуску, особливо смачно з м’ясом, вареною або смаженою картоплею.

Страва, яка "не приїдається" ніколи. Ділюся рецептом маринованого перцю