Сусідка китаянка поділилася рецептом. Як готують деруни в Китаї

Деруни давно стали однією з найулюбленіших страв, особливо часто їх готують по осені, коли збирають урожай картоплі. У страву можна додавати зелень, часник, спеції для картоплі.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля, 3 шт;
  • сіль, перець, спеції, часник, зелень.

Процес приготування

Картопля тремо на тертці, масу перекладаємо в сито і даємо стекти зайвої рідини.

Якщо утворилося в воді багато крохмалю, воду зливаємо, а крохмаль змішуємо з масою картоплі.

Додаємо за смаком сіль, перемішуємо і смажимо з двох сторін на рослинній олії.

Якщо ви любите більш оригінальні смаки, тоді в картопляну масу додаємо спеції, дрібно посічену зелень і часник, паприку. При дуже рідкій масі, можна всипати пару ложок борошна, щоб тісто стало густіше і не розтікається по сковороді, що не вбирало в себе багато олії.

Смачні деруни виходять, якщо змішати картопляну масу з м’ясним фаршем.

Подаємо деруни зі сметаною, сметанно-часниковим соусом, в якості основної або закусочної страви.