Свекруха підказала: всі, хто пробують, просять рецепт цих пиріжків
Пишні пиріжки на самому простому тісті готуються просто і швидко, подавати можна з різними соусами і робити будь-які начинки.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- яйця, 2 шт;
- картопля відварна, 1 кг;
- сир, 100 г;
- сіль перець;
- натуральний йогурт або сметана, 100 г;
- сіль;
- борошно 4 ст.л.
Процес приготування пиріжків
Відварну картоплю перетворюємо в пюре з яйцем і тертим сиром, дрібно нарізаною зеленню. У масу додайте сіль, перець, ароматні трави на свій смак.
Руки змащуємо олією і формуємо котлетки.
Яйця змішуємо з йогуртом або сметаною, борошном, вимішуємо до повної однорідності. Кляр повинен получитись густим.
Кожну котлетку умочуємо в кляр і обсмажуємо на розігрітій олії з двох боків до рум’яної скоринки.
Подаю такі пиріжки з різними соусами, салатами, м’ясними закусками.
Якщо є бажання і час, можна зробити начинку з обсмаженого фаршу з цибулею або грибами, вареними яйцями і зеленою цибулею. У пиріжки підходить будь-яка начинка на ваш смак.