Сирники тепер не розпливаються, виходять пружними і дуже ніжними: весь секрет у підготовці сиру
Швидкий рецепт смачних сирників, які вийдуть у кожного. Ці ароматні сирники обожнює вся моя сім’я.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо
Інгредієнти для сирників:
- Сир жирністю мінімум 5% — 500 г,
- Цукор білий або коричневий — 1 столова ложка,
- Яйце куряче — 1 штука,
- Манка — 2-3 столових ложки,
- Сіль — дрібка,
- Борошно — для обвалювання сирників перед смаженням.
Приготування сирників
Сирники будемо готувати з сухого сиру — в цьому весь секрет. Сир потрібно помістити в марлю і віджати від вологи.
Розминаємо сир виделкою, додаємо сіль, яйце і цукор, вимішуємо.
Додаємо 30 г манної крупи, перемішуємо і даємо масі для сирників постояти близько 20 хвилин.
Ще раз перемішуємо сир і робимо заготовки у формі кульок.
Кожному кульці надаємо форму оладки, а потім вирівнюємо краю ножем або кулінарним кільцем маленького діаметру.
Смажимо сирники на повільному вогні з двох боків на олії. Смачного!