Так відбивні ви ще не готували. Соковиті, м’які і ніжні відбивні з курячого філе

Такі відбивні виходять дуже ніжними і соковитими: вмокати відбивні будемо в збитий білок і така «шубка» і зробитьстраву дуже соковитою.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • куряче філе, 700 г;
  • яйця, 3 шт;
  • сіль, перець і спеції;молоко, 2 ст.л;
  • борошно, 3 ст.л.

Процес приготування

М’ясо промиваємо і просушуємо на паперових рушниках. Ріжемо порційними шматками і відбиваємо з двох сторін.

Солимо відбивні, перчимо, посипаємо улюбленими спеціями і залишаємо маринуватися на 30 – 60 хвилин.

Відокремлюємо жовтки від білків.

Білок солимо і збиваємо в стійку піну.

Жовтки змішуємо з сіллю і молоком.

Кожну відбивну спочатку вмокаємо в жовтки, потім в борошно і потім в білкову масу. Білок можна наносити силіконовим пензликом, щоб вистачило на все м’ясо.

Обсмажуємо в розігрітій олії з двох сторін.

При подачі я посипаю відбивні рубаною зеленню, подрібненим часником. Подаю з гострими соусами, салатами і будь-якими гарнірами.