Таку дуже просту і забуту закуску з цибулі люблять готувати мої батьки: смачно, ситно, дешево

Інший раз так хочеться чогось простого і смачного, що можна приготувати швидко і без зайвих клопотів на кухні.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

Сьогодні хочу поділитися з вами одним старим рецептом закуски з цибулі – готуємо просто, швидко, а виходить смачно і дуже корисно. Мої батьки часто її готували і в дитинстві я дуже любила таку страву їсти просто так з хлібом, та ще й в студентські роки, я сама її частенько готувала.

Для приготування нам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • цибуля, 2 – 3 шт;
  • томатна паста, – 1.5 ст.л;
  • сіль і цукор за смаком;
  • олія нерафінована за смаком.

Процес приготування

Цибулю дрібно ріжемо ножем – саме ріжемо, а не натираємо і не подрібнюємо за допомогою блендера.

Заливаємо на пару хвилин кип’ятком, щоб видалити різку гіркоту і зливаємо воду, відкинувши цибулю на сито.

Порада: якщо ви любите більш м’яку, не хрустку цибулю, тоді потримайте її в кип’ятку довше.

Промиваємо цибулю під холодною водою, даємо добре стекти і викладаємо в ємність.

Тепер солимо за смаком, всипаємо цукор, кладемо томатну пасту і вливаємо трохи олії. Все добре перемішуємо і все, закуска готова.

Краще беріть якісну, нерафіновану соняшникову олію – вона надає страві його неповторний смак і аромат, ніяка оливкова олія його не замінить.