Тепер ніхто сніданок не пропускає! За 5 хвилин готую смакоту на 8 осіб

Гарячі бутерброди – смачна закуска і швидкий, ситний сніданок. 

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

Ніяких особливих хитрощів в приготуванні цієї страви немає, а виходить дуже ситно і смачно. Багато хто любить їсти їх з чаєм або кавою, хтось використовує як закуску до пива, а хтось ласує ними просто так. Такі бутерброди подобаються і дорослим, і дітям.

Рецепт гарячих бутербродів

Для вас ми підготували найкращі рецепти, які здивують своїм незвичним смаком, але прості у приготуванні.

Гарячі бутерброди з ковбасою

Складові:

  •  200 г вареної ковбаси, шинки або сосисок
  •  200 г твердого сиру
  •  1 ст. л. сметани
  •  2 яйця
  •  8-10 скибочок батона
  •  сіль, перець за смаком

Гарячі сирні бутерброди

Складові:

  •  1 батон
  •  100 г сиру
  •  100 г будь-якого твердого сиру
  •  100 г вареної ковбаси
  •  1 яйце
  •  2 зубчики часнику
  •  1 пучок кропу
  •  сіль за смаком

Сир та ковбасу почергово натерти на грубій терці, а потім до цієї суміші додати яйця, часник та рубану зелень. Посолити цю суміш. Такі бутерброди випікаються в духовці при 200 градусах 7 хвилин. 

Гарячі бутерброди з фаршем і яйцем

Складові:

  •  4 скибочки батона
  •  70 г нежирного м’ясного фаршу
  •  20 г бринзи
  •  2 ч. л. кетчупу
  •  1 ст. л. соєвого соусу
  •  10 г вершкового масла
  •  2 яйця
  •  2 ст. л. соняшникової олії
  •  сіль за смаком

Приготування:

1. Спершу потрібно обсмажити фарш до повної готовності на соняшниковій олії. Посолити та поперчити за смаком. 

2. Скибки батона потрібно змастити вершковим маслом. У скибках, які будуть зверху, вибрати м’якуш. 

3. Потрібно викласти на деко шматочки батона вниз тією стороною, де змащено масло. Зверху помістити кетчуп, а по боках викласти нарізані скибки бринзи. Знову ж таки наверх кладемо скибки батона, які без м’якуша. 

4. До готового фаршу додати соєвий соус, а зверху ще розбити сире яйце. 

5. Викласти на деко та випікати при 180 градусів. 

Гарячі бутерброди з печерицями

Складові:

  •  170 г печериць
  •  14 скибочок батона
  •  1 цибулина
  •  70 г твердого сиру
  •  80 г майонезу
  •  10 г вершкового масла

Подрібнити гриби та цибулю, а потім все змішати з тертим яйцем та сиром. Все перемішати з майонезом та випікати в духовці, розігрітій до 180 градусів, 10-15 хвилин.

Гарячі бутерброди з куркою та овочами

Складові:

  •  0,5 курячого філе
  •  2 помідори
  •  1 болгарський перець
  •  150 г сиру
  •  8 скибочок хліба
  •  20 г вершкового масла

Відварити куряче філе в підсоленій воді та остудити. Потім подрібнюємо м’ясо, перець нарізаємо півкільцями, а помідори – кружальцями. Хліб змастити вершковим маслом та викласти на деко. Випікати 7 хвилин при 200 градусах.