Ті самі горішки по бабусиному рецепту
Колись ще моя бабуся готувала такі горіши, я завжди їх смакувала із задоволенням, знайшла бабусин записничок і тепер готую їх сама.
- борошно – 300 г
- цукор – 1 склянка
- вершкове масло – 200 г
- яйця – 4 шт.
- ванільний цукор – 10 г
- сода – 0.5 ч. л.
- сіль щіпка
Приготування:
Змішуємо розм’якшене вершкове масло з цукром і ванільним цукром. Додати яйця, сіль і соду, перемішуємо. Всипаємо борошно (кількість борошна контролюємо самі), додаємо яйця.
Має вийти тісто, як на густі оладки. Ставимо тісто в холодильник на 30 хвилин. Заповнюємо форму ложечкою і випікаємо до золотистого кольору, охолоджуємо і начиняє вареним згущеним молоком.
Ось такий рецепт тих самих горішків дитинства, про який ніколи не забуду.