Тонкі млинці на манці
Існує дуже велика кількість рецептів різних млинців. Ми вам пропонуємо приготувати їх на манці. Вони заслуговують на окрему увагу. Спробуйте їх одного разу і ви зробите ці млинці своїми улюбленцями, не сумнівайтеся. Зберігайте рецепт і радуйте своє оточення новими приголомшливими млинцями.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Необхідні продукти:
- 180 гр манної крупи
- 300 мл води
- 75 гр борошна
- 2 яйця
- 200 мл молока
- 1 столова ложка цукрового піску
- 25 гр вершкового масла
- дрібка солі
- соняшникова олія для змащування
Покроковий процес приготування:
В першу чергу замочуємо манку на ніч у холодній воді.
Після закінчення потрібного часу зливаємо зайву воду і сипем просіяне борошно. Добре перемішуємо все.
Потім вбиваємо яйця і додаємо цукровий пісок і сіль. Віночком збиваємо все.
Після чого розтоплюємо масло і відправляємо його в молоко. Перемішуємо і тонкою цівкою вливаємо підготовлену суміш в тісто. При цьому постійно мішаємо ложкою.
Розігріваємо сковорідку і змащуємо її соняшниковою олією. Виливаємо порцію тіста і, похитуючи сковорідку, розподіляємо його.
Випікаємо млинці до готовності з двох сторін і викладаємо один на одного.
За бажанням можете завернути будь-яку начинку або подати з улюбленим джемом або варенням, наприклад.