Тонкі млинці на манці

Існує дуже велика кількість рецептів різних млинців. Ми вам пропонуємо приготувати їх на манці. Вони заслуговують на окрему увагу. Спробуйте їх одного разу і ви зробите ці млинці своїми улюбленцями, не сумнівайтеся. Зберігайте рецепт і радуйте своє оточення новими приголомшливими млинцями.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Необхідні продукти:

  • 180 гр манної крупи
  • 300 мл води
  • 75 гр борошна
  • 2 яйця
  • 200 мл молока
  • 1 столова ложка цукрового піску
  • 25 гр вершкового масла
  • дрібка солі
  • соняшникова олія для змащування

Покроковий процес приготування:

В першу чергу замочуємо манку на ніч у холодній воді.

Після закінчення потрібного часу зливаємо зайву воду і сипем просіяне борошно. Добре перемішуємо все.

Потім вбиваємо яйця і додаємо цукровий пісок і сіль. Віночком збиваємо все.

Після чого розтоплюємо масло і відправляємо його в молоко. Перемішуємо і тонкою цівкою вливаємо підготовлену суміш в тісто. При цьому постійно мішаємо ложкою.

Розігріваємо сковорідку і змащуємо її соняшниковою олією. Виливаємо порцію тіста і, похитуючи сковорідку, розподіляємо його.

Випікаємо млинці до готовності з двох сторін і викладаємо один на одного.

За бажанням можете завернути будь-яку начинку або подати з улюбленим джемом або варенням, наприклад.