Турецький лимонад – найсмачніший рецепт лимонаду!

Напій виходить дуже насиченим, ароматним, свіжим. Якраз те, що відмінно підходить для спекотного літнього дня.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • вода холодна кип’ячена, 2 л;
  • лимон і апельсин по 1 шт;
  • цукор, 200 г.

Процес приготування

У воду додаємо цукор і перемішуємо.

Цитрусові промиваємо і натираємо з них цедру. Намагайтеся натирати тільки кольорову шкірку, білу не потрібно, вона надає гіркоти напою.

Видавлюємо сік в воду і додаємо цедру.

Перемішуємо і розливаємо в пляшки, ставимо в холодильник на 2 години.

Проціджуємо напій в глечик і подаємо до столу.

Є ще варіант мохіто: разом з цитрусовими в пляшки додаємо січені свіжі листочки м’яти. Поки все буде настоюватися, аромати і смаки змішаються і вийде справжній мохіто, повністю натуральний і корисний напій.

Не вдається скопіювати.