У вас є половинка курячої грудки. Я ніколи не перестану готувати цю їжу
Проста страва, яка готується за лічені хвилини з невеликого набору продуктів. Її можна взяти за основу, додавати різні компоненти і отримувати кожного разу щось нове і смачне.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- грудка куряча, половину;
- картопля, 3 шт;
- цибуля, 1 шт;
- яйце, 1 шт;
- сіль перець;
- борошно, 2 ст.л.
Процес приготування
М’ясо можна подрібнити за допомогою блендера, м’ясорубки або просто дуже дрібно порізати ножем.
Картоплю тремо на середній тертці, трохи присолюємо і залишаємо. Коли маса віддасть свій сік, зливаємо його і масу віджимаємо.
Цибулю також натираємо і змішуємо з картопляною масою і фаршем.
Вимішуємо все, всипаємо борошно, додаємо яйце, сіль, перець, спеції на свій смак.
Порада: можна дрібно порізати кріп і петрушку або використовувати заморожені трави.
Вимішуємо масу до однорідності.
Розігріваємо олію в сковорідці і викладаємо масу по столовій ложці.
Обсмажуємо з кожного боку по 10 – 15 хвилин.
При подачі посипаємо тертим сиром за смаком або тертим часником.
Котлетки м’які й ароматні, поєднуються з різними гарнірами і закусками, можна зробити гострі домашні соуси або подавати з гірчицею, аджикою.