У вас є половинка курячої грудки. Я ніколи не перестану готувати цю їжу

Проста страва, яка готується за лічені хвилини з невеликого набору продуктів. Її можна взяти за основу, додавати різні компоненти і отримувати кожного разу щось нове і смачне.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • грудка куряча, половину;
  • картопля, 3 шт;
  • цибуля, 1 шт;
  • яйце, 1 шт;
  • сіль перець;
  • борошно, 2 ст.л.

Процес приготування

М’ясо можна подрібнити за допомогою блендера, м’ясорубки або просто дуже дрібно порізати ножем.

У вас є половинка курячої грудки. Я ніколи не перестану готувати цю їжу

Картоплю тремо на середній тертці, трохи присолюємо і залишаємо. Коли маса віддасть свій сік, зливаємо його і масу віджимаємо.

Цибулю також натираємо і змішуємо з картопляною масою і фаршем.

Вимішуємо все, всипаємо борошно, додаємо яйце, сіль, перець, спеції на свій смак.

У вас є половинка курячої грудки. Я ніколи не перестану готувати цю їжу

Порада: можна дрібно порізати кріп і петрушку або використовувати заморожені трави.

Вимішуємо масу до однорідності.

Розігріваємо олію в сковорідці і викладаємо масу по столовій ложці.

Обсмажуємо з кожного боку по 10 – 15 хвилин.

При подачі посипаємо тертим сиром за смаком або тертим часником.

У вас є половинка курячої грудки. Я ніколи не перестану готувати цю їжу

Котлетки м’які й ароматні, поєднуються з різними гарнірами і закусками, можна зробити гострі домашні соуси або подавати з гірчицею, аджикою.