Вчора чоловiковi заманулося приготувати домашню варену ковбасу. I таки приготував!!!

Вчора чоловiковi заманулося приготувати домашню варену ковбасу. I таки приготував!!!

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Наталия Фролова

Отож, курку 1.5 кг варимо як на холодець (зi всiма приправами, овочами, тощо).

Виймаемо з бульону (супчик буде), оббираемо мясо вiд кiсток. 300-400мл бульону солимо, перчимо (за смаком), даемо 20 гр желатину.

Мясо та бульон блендеруемо, добавляемо 2-3 столових ложки соку вареного буряка для кольору.

Блендеруемо до консистенцii густоi сметани, весь час куштуючи на смак, чого не вистачае, солi , перцю, улюбленоi приправи.

Розливаемо в форму (в нас тетрапак вiд соку лiтрового (якраз все влiзло).

ВСЕ! В холодильник на нiч, а зранку снiдаемо смачнезною вареною ковбаскою)))