Весняний салат «Бузок»

Салат з курячого м’яса, консервованої кукурудзи, сиру і яєць. Найцікавіше – це оформлення страви.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • куряче філе відварне – 1 шт;
  • кукурудза консервована – 150 г;
  • морква відварна – 2 шт;
  • яйця варені – 5 шт;
  • огірки свіжі – 2 шт;
  • зелень, сік буряка;
  • сир – 150 г;
  • сіль і майонез за смаком.

Процес приготування салата “Бузок”

М’ясо ріжемо дрібними шматочками.

Огірки ріжемо дрібними кубиками.

Морква натираємо на великій тертці.

Тарілку змащуємо майонезом.

  • Перший шар – морква і сіточка з майонезу.
  • Другий шар – м’ясний і сіточка майонезу.
  • Третій шар – огірки.
  • Четвертий шар – кукурудза і сіточка майонезу.
  • П’ятий шар – тертий на дрібній тертці сир і сіточка майонезу.

Відокремлюємо білки від жовтків.

Натираємо на салат жовтки на дрібній тертці.

Натираємо білки на дрібній тертці і ділимо їх на 2 нерівні частини.

Натираємо буряк на тертці і відживають сік, змішуємо його з більшою частиною тертих білків.

З петрушки викладаємо гілочки на салаті.

Викладаємо білки в соку буряка у вигляді суцвіть бузку, чергуємо з білими суцвіттями (з незабарвленої частини тертого білка).