Вранці мажу на хліб. Роблю з кабачків простий і смачний паштет з сиром і часником

Варто визнати, що страви, в складі яких є алкоголь, мають відмінний смак. Наприклад, в ході приготування цього паштету я використовую біле вино. В цілому виходить дуже смачно і ситно. Паштет я намазую на хліб і подаю його на сніданок. Рецептом цієї страви хочу поділитися з вами.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Лебедине гніздо

З чого готую? Перелік використовуваних інгредієнтів

Вам потрібно запастися такими продуктами:

  • Кабачками. Досить буде пари цукіні.
  • Сіллю (за смаком).
  • Перцем чілі (1 шт.).
  • Часником (шість зубчиками).
  • Оливковою олією для обсмажування. Цього продукту вистачить трьох великих ложок.
  • Білим вином. Алкоголю я беру 50 мл.
  • Твердим сиром (50 г). Я віддаю перевагу пармезаном.

Підготовчий етап

В першу чергу я готую кабачки. Цукіні подрібнюю за допомогою терки. Потім цей продукт пересипаю в друшляк, солю і гарненько розминають. Далі продукцію залишаю на тридцять хвилин. Це необхідно для того, щоб стекла зайва рідина. В іншому випадку ваш паштет вийде водянистим. В цей час чищу часник. Зубчики нарізаю на дольки. Після готував перець. Овоч позбавляють від насіння, а потім подрібнюю. Через півгодини кабачки потрібно буде гарненько віджати.

Процедура обсмаження

На даному етапі в сковорідку визначаю нарізані часточками часникові зубчики і скибочки перцю чилі. У ємність вливаю вказану кількість оливкової олії і кілька хвилин обсмажую. Після в сковороду додаю кабачки і обсмажую їх пару хвилин. Після закінчення цього часу заготовку збагачую білим вином. Тепер залишається готувати до тих пір, поки алкоголь не випарується. Коли це станеться, в сковороду всипав тертий сир пармезан.

На закінчення

Приготованим паштетом можна намазати грінки або скибочки хліба і смачно перекусити. Примітно те, що це страва можна подавати на стіл як гарячим, так і холодним.