Ви забудете про біляші та чебуреки! Я не втомлююся їх готувати, швидкі коржі: борошно і вода
Пишні і ароматні коржі з м’ясною начинкою, але на власний смак ви можете робити будь-яку начинку. Наприклад, сир із зеленню і сиром.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кип’яток, 250 мл;
- борошно, 500 г;
- сіль;
- олія соняшникова, 1 – 2 ст.л.
Для приготування начинки необхідно:
- фарш з будь-якого м’яса, 800 г;
- сіль, перець, спеції;
- зелена цибуля і зелень за смаком.
Процес приготування
Просіяне борошно змішуємо з сіллю і заливаємо кип’ятком.
Спочатку вимішуємо ложкою, потім місимо тісто руками.
Додаємо олію і вимішуємо тісто. Має вийти м’яким, поступливим. Накриваємо і залишаємо на 10 хвилин.
Фарш змішуємо з нарізаною зеленою цибулею і зеленню.
Заправляємо сіллю і перцем, спеціями і добре вимішуємо до однорідності.
Тісто ділимо на 5 – 6 частин і розгортає в тонкі коржі.
На кожну викладаємо фарш, защипуємо по колу і розкачуємо злегка качалкою.
Обсмажуємо коржі на сухій сковорідці або з додаванням невеликої кількості олії.
Смажимо з кожного боку до рум’яної скоринки, можна накривати кришкою, щоб начинка добре пропеклась.
Подавати можна як окрему страву або разом з салатами зі свіжих овочів.