Ви забудете про біляші та чебуреки! Я не втомлююся їх готувати, швидкі коржі: борошно і вода

Пишні і ароматні коржі з м’ясною начинкою, але на власний смак ви можете робити будь-яку начинку. Наприклад, сир із зеленню і сиром.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кип’яток, 250 мл;
  • борошно, 500 г;
  • сіль;
  • олія соняшникова, 1 – 2 ст.л.

Для приготування начинки необхідно:

  • фарш з будь-якого м’яса, 800 г;
  • сіль, перець, спеції;
  • зелена цибуля і зелень за смаком.

Процес приготування

Просіяне борошно змішуємо з сіллю і заливаємо кип’ятком.

Спочатку вимішуємо ложкою, потім місимо тісто руками.

Додаємо олію і вимішуємо тісто. Має вийти м’яким, поступливим. Накриваємо і залишаємо на 10 хвилин.

Фарш змішуємо з нарізаною зеленою цибулею і зеленню.

Заправляємо сіллю і перцем, спеціями і добре вимішуємо до однорідності.

Ви забудете про біляші та чебуреки! Я не втомлююся їх готувати, швидкі коржі: борошно і вода

Тісто ділимо на 5 – 6 частин і розгортає в тонкі коржі.

На кожну викладаємо фарш, защипуємо по колу і розкачуємо злегка качалкою.

Ви забудете про біляші та чебуреки! Я не втомлююся їх готувати, швидкі коржі: борошно і вода
Ви забудете про біляші та чебуреки! Я не втомлююся їх готувати, швидкі коржі: борошно і вода

Обсмажуємо коржі на сухій сковорідці або з додаванням невеликої кількості олії.

Ви забудете про біляші та чебуреки! Я не втомлююся їх готувати, швидкі коржі: борошно і вода

Смажимо з кожного боку до рум’яної скоринки, можна накривати кришкою, щоб начинка добре пропеклась.

Ви забудете про біляші та чебуреки! Я не втомлююся їх готувати, швидкі коржі: борошно і вода

Подавати можна як окрему страву або разом з салатами зі свіжих овочів.