Я просто додала мінералку в фарш. Секрет турецьких котлет і літній соус до них

Смачні і соковиті котлети відмінно підійдуть до будь-якого гарніру. Ця страва – відмінний варіант для пікніка.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Скарбничка рецептів

Для приготування вам будуть потрібні:

  • м’ясо;
  • сало або курдючний жир;
  • цибуля, 1 шт;
  • мінеральна вода;
  • сіль, перець і спеції.

Процес приготування котлет

М’ясо перетворюємо в фарш, сало або курдючний жир дрібно січемо ножем.

Цибулю натираємо на грубій терці і змішуємо з фаршем і салом.

Змішуємо паприку, суміш перців, суху м’яту, часник сухий і інші.

Вливаємо мінералку в спеції, перемішуємо. Води наливаємо стільки, щоб спеції добре набрякли. На 500 г фаршу, спецій беруть по половині столової ложки.

Змішуємо фарш зі спеціями.

Формуємо котлети і обсмажуємо з двох сторін на соняшниковій олії.

Я просто додала мінералку в фарш. Секрет турецьких котлет і літній соус до них

Подаємо котлети з різними соусами, салатами зі свіжих овочів.

Для соусу візьміть легкий йогурт і змішайте його з дрібно порізаними листям м’яти і кінзи. Потім додайте трохи оливкової олії, солі, перцю, трохи соку лимона.

Можна зробити бутерброди з батона з котлетами, листям салату, скибочками огірка і іншими свіжими овочами.

Я просто додала мінералку в фарш. Секрет турецьких котлет і літній соус до них