Яблучний пиріг за 20 хвилин! Простий і смачний

Дуже простий і смачний яблучний пиріг. У процесі приготування вам навіть не потрібно міксер, можна обійтися вінчиком і не докладати масу зусиль в процесі роботи.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Порадниця

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • – яйця, 5 шт;
  • – цукор, 150 г;
  • – сіль щіпка;
  • – ванільний цукор, 15 г за бажанням;
  • – кориця за бажанням;
  • – масло вершкове, 100 г;
  • – розпушувач, 10 г;
  • – сметана, 3 ст.л;
  • – борошно, 1 стакан;
  • – яблука, 4 шт.

Процес приготування

Збиваємо яєчну масу вінчиком трохи, додаємо дрібку солі і цукор, ще трохи збиваємо.

Вершкове масло розтоплюємо, охолоджуємо до кімнатної температури і вливаємо в яєчну суміш.

Втручаємося віночком сметану, всипаємо за бажанням ванільний цукор і розпушувач, перемішуємо.

Борошно просіваємо і всипаємо в тісто, вимішуємо.

Яблука очищаємо від шкірки, ріжемо часточками і втручається в тісто.

Форму для запікання застилаємо пергаментом і викладаємо тісто.

Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо 20 хвилин.

У цей пиріг я не завжди кладу яблука – можна готувати з ягодами, тільки попередньо змішайте їх з ложкою крохмалю і потім додавайте в тісто, в фруктами, сухофруктами. Якщо любите корицю, можна зверху посипати цукрову пудру, змішавши її з корицею.