Як приготувати фарширований лаваш, запечений в духовці

Фарширований лаваш, запечений в духовці – дуже смачна закуска, що має багато варіантів приготування. Страва готується швидко, виходить апетитною і ситною.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Пошепки

продукти:

  • Тонкий лаваш
  • М’ясо або будь-які вироби з нього на ваш смак – 200 г
  • Сир твердий – 150 г
  • Помідор – 1-2 шт.
  • Болгарський перчик – 1-2 шт.
  • Зелень будь-яка на ваш смак – 50 г
  • Майонез або сметана – на смак
  • Соус томатний – на смак
  • Спеції – за смаком

Як приготувати фарширований лаваш:

1. Лаваш намазати сумішшю з майонезу і томатного соусу (для супротивників майонезу можна використовувати сметану, я пробувала виходить однаково смачно).

2. Сир потерти на тертці і викласти на лаваш.

3. М’ясо або м’ясні продукти (у мене були попередньо відварені сардельки) порізати довгими брусочками, викласти на лаваш.

4. Помідори порізати скибками, викласти на лаваш.

5. Болгарський перчик (його можна взяти побільше у мене був один маленький перчик, але перцем лаваш не зіпсуєш) дрібно порізати, викласти на лаваш.

6. Зелену цибулю і будь-яку зелень порізати на лаваш.

7. Поперчити, додати будь-які спеції на ваш смак.

8. Лаваш згорнути рулетом.

9. Зверху обмазати майонезом або сметаною.

10. Поставити в гарячу духовку на 15-20 хвилин до рум’яної скоринки.

11. Їсти можна гарячим і холодним.

Смачного!

Не вдається скопіювати.