Як приготувати смачні мариновані печериці. Виходять навіть смачніші, ніж з магазину
Господині часто готують салати з дорогих магазинних маринованих шампіньйонів. Нижче пропонується рецепт приготування домашніх консервованих грибів на зиму, які за своїм смаком не гірше, ніж магазинні.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка
Інгредієнти:
- 5 кілограмів невеликих грибів;
- 1 лавровий листок;
- 1 ч. л. лимонної кислоти;
- 4 шт. духмяного перцю;
- 6 штук чорного перцю горошком;
- 4 ст. л. столового оцту;
- 1 ч. л. солі;
- 1 ст. л. цукру.
Як приготувати:
Гриби слід помити та помістити у каструлю. Далі налити воду та додати лимонну кислоту. Коли вода закипить, варити ще 2 хвилини.
Для приготування маринаду потрібно додати спеції у воду та закип’ятити.
Потім промиваються гриби, складаються у банки та заливаються киплячим маринадом.
Банки стерилізуються на протязі 30 хвилин.
Банки слід закрити кришками та залишити охолоджуватися. Смачного!