Як приготувати смачні мариновані печериці. Виходять навіть смачніші, ніж з магазину

Господині часто готують салати з дорогих магазинних маринованих шампіньйонів. Нижче пропонується рецепт приготування домашніх консервованих грибів на зиму, які за своїм смаком не гірше, ніж магазинні.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Вподобайка

Інгредієнти:

  • 5 кілограмів невеликих грибів;
  • 1 лавровий листок;
  • 1 ч. л. лимонної кислоти;
  • 4 шт. духмяного перцю;
  • 6 штук чорного перцю горошком;
  • 4 ст. л. столового оцту;
  • 1 ч. л. солі;
  • 1 ст. л. цукру.

Як приготувати:

Гриби слід помити та помістити у каструлю. Далі налити воду та додати лимонну кислоту. Коли вода закипить, варити ще 2 хвилини.

Для приготування маринаду потрібно додати спеції у воду та закип’ятити.

Потім промиваються гриби, складаються у банки та заливаються киплячим маринадом.

Банки стерилізуються на протязі 30 хвилин.

Банки слід закрити кришками та залишити охолоджуватися. Смачного!