Як швидко приготувати малосольні огірки. Ділюся рецептом
Простий і смачний рецепт малосольних огірочків, які відмінно підходять на святковий стіл і просто до обіду і вечері. Рецепт гарний тим, що можна брати всі інгредієнти в довільній кількості.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Мандаринка
І сіль не важу, і воду не відміряю. Не варю розсіл! Тому друзі і називають мій спосіб дивним.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- огірки;
- зелень і листя за смаком;
- часник;
- сіль.
Процес приготування
Огірки промиваємо і, якщо овочі мляві, можна залити холодною і чистою, бажано джерельною водою, на кілька годин.
У чисту банку укладаємо спеції, зелень, кріп і зубчики часнику.
Заповнюємо банку огірками, насипаємо 1 столову ложку солі і заливаємо кип’яток.
Саме кип’яток. Тільки вода закипіла – заливаю відразу.
Накриваємо банку пластмасовою кришкою і перевертаємо кілька разів, щоб сіль розчинилася.
Залишаємо банку на добу в кімнаті і можна пробувати.
Такі огірочки прекрасно доповнюють будь-яку страву, підходять навіть для різних салатів.