Як вдома приготувати дуже смачні шпроти

Нижче наводиться рецепт приготування шпротів у домашніх умовах, які виходять дуже смачними. Їх можна вживати з хлібом або класти на тости. Цією закускою будуть задоволені усі ваші рідні та гості.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Школа Життя

Інгредієнти:

  • 1 кілограм кільки або мойви;
  • 1 склянка заварки чаю;
  • 200 мл олії;
  • 5 горошин чорного перцю;
  • 2 жмені цибулевого лушпиння;
  • 7 лаврових листків;
  • 1 ч. л. цукру піску;
  • 1 ст. л. морської солі.

Як приготувати шпроти:

Риба чиститься. Видалити хвости, голови, плавники та нутрощі. Ретельно промити.

Потім риба викладається на глибоку пательню декількома шарами.

Усі складові поєднуються та виливаються на рибу.

Накрити кришкою. Готувати 1,5 години не невеликому вогні.

Залишити рибу охолоджуватися. Потім її слід помістити у банку.

Зберігати у холодильнику. Смачного!