Яєчний рулет з фаршем — простий і ситний обід для всієї родини
Приготувати його зможе навіть починаюча господиня. І головне, що продукти всі найпростіші і доступні. Ми вважаємо, що такий рулетик можна навіть брати з собою в дорогу, на роботу або давати дітям у школу в якості перекусу.
Про це пише Мій Світ, за матеріалами Ukr.Media.
Необхідні продукти
- фарш — 200 гр
- цибуля — 1 шт
- курячі яйця — 5 шт
- картопля — 2 шт
- петрушка
- зелень
- сіль, перець за смаком
Починаємо приготування
- Цибулю очищуємо, нарізаємо дрібними шматочками і кладемо на розігріту сковорідку. Обсмажуємо її до злегка золотистого стану і додаємо фарш. Обсмажуємо все разом до готовності. А потім солимо і перчимо за смаком.
- У чашку вбиваємо курячі яйця, додаємо сіль і трохи збовтуємо.
- Картоплю очищаємо і натираємо на дрібній тертці. Перекладаємо її в сито і віджимаємо від зайвої рідини. Додаємо її до яєць. Туди ж кладемо подрібнену петрушку. Все ретельно перемішуємо.
- Сковороду змащуємо олією і викладаємо яєчно-картопляну масу, розрівнюємо. Смажимо тонкий млинець з одного боку і зверху викладаємо трохи фаршу. А потім загортаємо частину в рулет і відсуваємо до краю. Місце, що залишилося заповнюємо яєчною масою, чекаємо поки вона злегка прихватиться, кладемо начинку і продовжуємо загорнути рулет. Таким чином досмажуємо всю основу з начинкою.
- В результаті у нас виходить товстий рулет, який ми перекладаємо на тарілку, нарізаємо шматочками і подаємо до столу.
Приємного апетиту!